Personlig træning har til formål at fokusere på et specifikt mål, de vigtigste faktorer er, at det er et SMART mål ¨Specifikt, Målbart, Accepteret, Realistisk og Tidsafgrænset) dette kunne relatere sig til konkrete målsætninger i forhold til optimering af funktionsniveau, vedligeholdelse af funktionsniveau, styrke, øget muskelmasse og kondition.

Lunderskovfysioterapi har erfaring indenfor træning og her kan jeg tilbyde alt imellem styrke, udholdenheds træning eller privat undervisning i selvforsvar og kampsport MMA, BJJ, Kick boksning og boksning. Dette betyder også at jeg har et solidt grundlag for at udføre flere forskellige træningsformer og på den måde tilbyde noget der passer til lige netop til dig. Har du specifikke ønsker til en bestemt type sport så tøv endelig ikke med at tage kontakt, så vi kan afgrænse, om jeg kan hjælpe netop dig med dine mål.

Hos Lunderskovfysioterapi tilbyder jeg også råd og vejledning om kost i henhold til muskelopbygning og vægttab. Dette kan gøres på mange måder, her er det vigtigt at vi afgrænser hvad der kunne virke for dig, da eksempelvis en kostplan ikke nødvendigvis er den rigtig løsning for alle. Hertil skal tillægges, at jeg ikke er uddannet kostvejleder i henhold til at rådgive personer med spiseforstyrrelser eller anden sygdom derfor forbeholder jeg mig retten til at frasige mig at yde ydelser til denne målgruppe. Jeg har derimod kontakt til en uddannet person som kan være behjælpelig på netop dette område.

© Copyright 2024 - Lunderskov Fysioterapi